De ce tot mai multi cameramani aleg Canon EOS C70?

Data:

Share post:

Camera Canon C70 este un super 35 (camera cu cadru decupat), dar cu capabilitatile Canon 71. Se poate obtine campul vizual complet cu lentile EF. Avantajul acestui lucru este o deschidere suplimentara f-stop a luminii. 

Aceasta camera Canon are noul senzor DGO care se mandreste cu o gama dinamica mare care ajuta in diferite scenarii de iluminare.  Exista, de asemenea, filtre de densitate neutra incorporate care  ofera mai mult control asupra luminii captate de camera si setarilor  de diafragma si viteza obturatorului.

Avantajele camerei Canon C70

Actualizarea recenta a firmware-ului pentru Canon C70 permite filmarea cinema RAW, ceea ce ofera videoclipurilor optiuni de editare mult mai largi in post-productie. C70 are o mufa pentru microfon, poate inregistra doua piese audio in acelasi timp – doua porturi XLR care pot atasa microfoane de inalta calitate. Durata de viata a bateriei este de aproximativ trei ore la o baterie de dimensiuni mici si se poate monta o baterie mai mare (mai grea) pentru a rezista 5-6 ore.

Cele mai citite articole

Aceasta camera de cinema este una dintre putinele care au autofocus, cu performanta Canon de focalizare automata cu doi pixeli, cu detectare a fetei si focalizare continua. In setarile pentru camera se pot alege si focalizarea fetei si prioritatea fetei.

In studio, utilizata pe post de camera pentru Youtube, C70 este grozav deoarece autofocusul fetei inseamna ca aceasta camera ramane focalizata pe fata in cadru chiar si atunci cand se misca sau isi schimba unghiurile.

Nu este o camera cinematografica uriasa, iar obiectivul folosit este mai usor, asa ca nu este dificil de transportat si pozitionat pentru o perioada lunga de timp. Are focalizare automata uimitoare,  optiuni de fotografiere bruta si o autonomie excelenta a bateriei. 

In septembrie 2020, Canon C70 a fost oferit ca solutie pentru o camera cinematografica RF compacta. C70 a primit multe titluri. De exemplu, a fost definita ca o camera incrucisata sau o hibridizare a modelului Canon mirrorless si Cinema EOS. Dupa cum se mentioneaza in cartea tehnica a camerei C70: „Canon crede ca progresele separate atat in ​​camerele de cinematografie digitala, cat si in camerele foto cu putere video au atins un nivel in care luarea in considerare serioasa a unei noi camere incrucisate care sa integreze cele mai bune caracteristici ale ambelor produse, ar produce un instrument nou semnificativ  pentru universul cinematografiei. In special, ar oferi un nou nivel de compactitate si mobilitate cinematografiei digitale, ajutand si mai mult filmarile cu un singur operator”. 

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Cum se reciclează anvelopele?

Anvelopele uzate reprezintă una dintre cele mai mari provocări de mediu cu care se confruntă societatea modernă. În...

Care sunt resursele oceanului planetar

Introducere in resursele oceanului planetar Oceanele acopera aproximativ 71% din suprafata Pamantului si joaca un rol crucial in sustinerea...

Tot ce trebuie sa stii despre compostarea deseurilor

Introducere in compostarea deseurilor Compostarea este un proces biologic de descompunere a materialelor organice precum resturi vegetale, frunze, resturi...

În ce mod sunt radiografiile dăunătoare mediului

Radiografiile, o unealtă esențială în domeniul medical, permit diagnosticarea rapidă și precisă a diverselor afecțiuni, însă impactul lor...