Geci de vanatoare pentru protectia ta

Data:

Share post:

Geaca de vanatoare este cea mai populara, confortabila si obisnuita imbracaminte exterioara. Singurele exceptii sunt teritoriile cu ierni cu adevarat grele, cand sunt preferate hainele de blana, jachetele din puf si alte haine calde. Cu toate acestea, tendintele actuale indica faptul ca acest lucru se va termina in curand. 

Aceiasi exploratori polari, de exemplu, prefera geci de vanatoare izolate de iarna, si nu altceva. Insa gecile de vanatoare tactice pur practice si functionale, devin din ce in ce mai populare. Exista destul de multe optiuni pentru geci de vanatoare, pescuit si alte activitati in aer liber, dar aproape toate au caracteristici comune. 

Geci de vanatoare cu protectie impotriva vantului si umezelii

Tesatura deja densa si durabila este impregnata suplimentar cu o compozitie speciala, care o transforma si intr-un produs impermeabil. Nu trebuie sa te mai temi de ploaie si vant, mai ales daca geaca include o gluga, care este adesea pliabila sau detasabila.

Termoreglare excelenta

Pe langa stratul superior de protectie, astfel de geci au de obicei si o protectie interioara, pentru care se foloseste o tesatura cu membrana speciala. Acest lucru permite eliminarea cu usurinta a aerului umed incalzit de corp, dar nu lasa frigul si vantul sa patrunda la interior.  

Posibilitate de ventilatie

Cele mai citite articole

Este extrem de util pentru produsele demi-sezon care sunt purtate chiar si la temperaturi foarte pozitive. Si pentru a nu transpira in acest proces, merita sa alegi tesatura membranei deja mentionata. A doua calitate importanta pentru tesatura care intra in fabricarea gecilor de vanatoare tactica, este materialul sintetic foarte usor care nu impiedica miscarea, astfel incat nu creeaza incarcare suplimentara.

Pentru geci de vanatoare, camuflajul nu este principalul atribut al acestora. Insa, un astfel de produs ar trebui sa fie discret. Gecile de vanatoare sunt in culori neutre care estompeaza silueta si ingreuneaza ochiul.

Numeroase buzunare cu clape, fermoare si alte elemente de fixare, nu sunt doar indispensabile pentru geci de vanatoare, ci in general sunt o necesitate. Este mult mai convenabil cand poti obtine lucrurile esentiale in orice moment, fara a fi nevoie sa desfaci rucsacul.

In astfel de geci de vanatoare, poti vana in siguranta fara teama ca materialul poate fi deteriorat accidental prin prinderea de ceva. Aceasta include si rezistenta la uzura. Un produs bun poate fi purtat ani de zile fara frecare in locurile importante.

Cum sa alegi geci de vanatoare potrivite?

In primul rand, trebuie sa decizi exact cand vei purta geaca de vanatoare, deoarece, exista trei categorii destul de mari – iarna, rezistenta la inghet si semi-sezon. Diferenta consta in gradul de izolare pentru functionarea la temperaturi scazute. Multe dintre aceste articole de imbracaminte exterioara au captuseli detasabile care pot fi desfacute daca se doreste. Cel mai adesea, acest lucru este tipic pentru produsele universale demi-sezon.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Cum se reciclează anvelopele?

Anvelopele uzate reprezintă una dintre cele mai mari provocări de mediu cu care se confruntă societatea modernă. În...

Care sunt resursele oceanului planetar

Introducere in resursele oceanului planetar Oceanele acopera aproximativ 71% din suprafata Pamantului si joaca un rol crucial in sustinerea...

Tot ce trebuie sa stii despre compostarea deseurilor

Introducere in compostarea deseurilor Compostarea este un proces biologic de descompunere a materialelor organice precum resturi vegetale, frunze, resturi...

În ce mod sunt radiografiile dăunătoare mediului

Radiografiile, o unealtă esențială în domeniul medical, permit diagnosticarea rapidă și precisă a diverselor afecțiuni, însă impactul lor...