Cum se desfasoara un curs de project management?

Data:

Share post:

In functie de tipul de curs pe care il alege o persoana, durata variaza de la 3 zile, in cazul managementului riscurilor, la 6 zile pentru cele de project management. Cursantii vor avea ceva nou de invatat in fiecare zi, asa ca informatiile nu se repeta mai mult decat este necesar. Mai mult decat atat, vor primi sfaturi si trucuri care sa-i ajute sa memoreze mai usor diverse concepte. 

De cele mai multe ori, prima zi la un curs project management se concentreaza pe ideea de organizatie si de importanta a proiectelor. In cazul managementului riscurilor, trainerul va prezenta o privire de ansamblu a subiectului, inclusiv definitia procesului si unde sa incadreaza in managementul proiectului. 

Teorie sau practica – ce vei gasi la cursul de project management? 

La cursurile de project management teoria si practica se imbina, asa ca participantii nu vor obtine doar notiunile de care au nevoie in acest domeniu, ci vor sti si cum sa le aplice pentru a obtine cele mai bune rezultate. Calitatea de a alege cea mai buna strategie pentru o situatie limita face diferenta intre un project manager de succes si un incepator. 

Cele mai citite articole

Cursul incepe de la ora 9 dimineata si se termina in jur de 16:30, asa ca participantii vor avea suficient timp la dispozitie sa aprofundeze lucrurile pe care tocmai le-au invatat. Dupa ce isi consolideaza cunostintele in materie de management de proiecte, oamenii se vor putea orienta catre certificarile internationale din domeniu. 

Trebuie sa te duci la o anumita locatie pentru a participa la curs? 

Persoanele interesate au si optiunea de a cere o oferta personalizata pentru echipa lor si tot ce trebuie sa faca pentru a o obtine este sa-si completeze datele personale, precum numele, numarul de telefon si adresa de E-mail. Pe urma, vor selecta cursul de care sunt interesate si vor mentiona intrebarile pe care le au, daca este cazul. 

Prin urmare, cursurile de project management au o structura clara, care imbina teoria si practica, in scopul de a le oferi cursantilor pregatirea necesara pentru a putea gestiona chiar si cele mai dificile situatii. 

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Tot ce trebuie sa stii despre compostarea deseurilor

Introducere in compostarea deseurilor Compostarea este un proces biologic de descompunere a materialelor organice precum resturi vegetale, frunze, resturi...

Adevarul despre uleiul din turte de masline

Introducere in lumea uleiului din turte de maslineUleiul obtinut din turtele de masline este un produs mai putin...

Care sunt resursele naturale cele mai exploatate in ziua de azi

Care sunt resursele naturale cele mai exploatate in ziua de aziIntr-o lume in continua evolutie tehnologica si economica,...

Cum putem proteja fiecare dintre noi mediul înconjurător?

Protejarea mediului înconjurător a devenit o responsabilitate globală, care nu poate fi realizată fără implicarea fiecăruia dintre noi....