Folosirea unui perforator de sticle PET

Data:

Share post:

Un perforator de sticle PET este un utilaj utilizat in mod special pentru prelucrarea si reciclarea sticlelor de plastic. Perforatorul de sticle este un dispozitiv care perforeaza sticlele de plastic goale sau pline inainte ca acestea sa fie balotate. Aceste perforatoare pet sunt alcatuite din doi cilindri rotativi, ambii echipati cu lame. Sticlele de plastic sunt ghidate intre cei doi cilindri, iar lamele le perforeaza pe masura ce trec.

Care este principalul avantaj pe care ti-l poate aduce un perforator de sticle PET?

Utilizarea unui perforator de sticle de plastic are mai multe avantaje: in primul rand, permite eliminarea lichidelor reziduale din sticle sau golirea sticlelor pline. In al doilea rand, odata ce sticlele au fost perforate, acestea au o suprafata mai putin neteda, ceea ce reprezinta un avantaj pentru rezistenta balotilor: sticlele care se intrepatrund se tin mai bine impreuna. In sfarsit, perforarea sticlelor permite limitarea pe cat posibil a prezentei bulelor de aer sau de lichid in balot, care reprezinta, de asemenea, o sursa de fragilitate.

Este vorba despre un echipament esential pentru cresterea eficientei de balotare, in orice proces de selectie si de recuperare a materialelor in instalatiile de selectie.

Perforatorul de sticle este un echipament foarte eficient, a carui misiune este de a perfora recipientele usoare, in principal PET, pentru a creste eficienta oricarui proces de balotare, imbunatatind activitatea acestui echipament cu o crestere a densitatii si stabilitatii balotilor odata ce au fost sparti si imbunatatind capacitatea de compactare a acestora.

Echipament special conceput pentru a se adapta la variatiile tipului de material de intrare, cu instalare si intretinere usoara.

Perforatoarele sunt concepute pentru a strapunge sticlele goale sau pline. Acestea sunt utilizate in centrele de sortare pentru a asigura mentinerea perfecta a balotilor de plastic sau in industrie pentru a goli sau distruge sticlele pline inainte de compactare.

Alte avantaje mai pe scurt:

Cele mai citite articole

-Eficienta maxima in perforarea ambalajelor usoare.

-Echipament compact, usor de instalat si intretinut.

-Raport bun intre productie si costul investitiei.

-Componente standard de la marci de top.

-Distanta dintre axe poate fi modificata pentru a se adapta la flux.

Pe piata se propune  o gama de perforatoare cu capacitati de la 50 la peste 300 m³/ora – Aceasta gama este potrivita atat pentru buteliile goale, cat si pentru cele pline.

Cele mai citite articole

Articole asemănătoare

Cum se reciclează anvelopele?

Anvelopele uzate reprezintă una dintre cele mai mari provocări de mediu cu care se confruntă societatea modernă. În...

Care sunt resursele oceanului planetar

Introducere in resursele oceanului planetar Oceanele acopera aproximativ 71% din suprafata Pamantului si joaca un rol crucial in sustinerea...

Tot ce trebuie sa stii despre compostarea deseurilor

Introducere in compostarea deseurilor Compostarea este un proces biologic de descompunere a materialelor organice precum resturi vegetale, frunze, resturi...

În ce mod sunt radiografiile dăunătoare mediului

Radiografiile, o unealtă esențială în domeniul medical, permit diagnosticarea rapidă și precisă a diverselor afecțiuni, însă impactul lor...